Schaaldieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de scampi’s, maar laat het staartstukje zitten. Verwijder het darmkanaal.
-
Doe de bloem in een kom met een snuif zout. Klop er ± 250 ml water door, tot je een glad beslag krijgt.
-
Meng de amandelen met de panko.
-
Hou de scampi’s aan het staartstukje vast en dop ze in het beslag. Laat uitlekken. Haal vervolgens door het amandelmengsel. Druk goed aan met je vingers.
-
Verhit 3 cm olie in een pot en frituur de scampi’s goudbruin aan elke kant.
-
Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Steek er een prikker door en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven