Pincho ‘cocktailgarnaal met artisjok en serrano’
Allergenen
Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de peterselieblaadjes fijn.
-
Snij 8 partjes van de artisjok.
-
Snij de plakjes ham doormidden.
-
Steek 1 garnaal, 1 partje artisjok en 1 plakje serrano op een prikker. Doe dit ook voor de 7 andere prikkers.
-
Besprenkel met olijfolie en een kneepje citroensap. Breng op smaak met peper en zout.
-
Bestrooi met peterselie en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven