Piña colada
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de ananas en snij in stukken. Pureer de ananas in de blender. Giet de pulp door een zeef of neteldoek en druk er alle sap uit.
-
Giet het ananassap, de kokosmelk en de rum in de blender. Voeg de suiker, het snuifje kaneel, het vanille-extract en het crushed ijs toe. Laat kort draaien.
-
Giet de piña colada in een glas en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven