Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel en snipper de ui fijn. Doe de uisnippers in de vijzel en bestrooi met ½ kl zeezout.
-
Bewerk met de mortier tot een uienpasta.
-
Snij de chilipeper met de zaadjes in stukken. Voeg ze bij de uien en ga door met pletten.
-
Snij de dille fijn en de tomaten zonder de zaadjes in stukjes.
-
Voeg de helft van de dille en de tomaten toe. Plet tot een salsa naar smaak, met of zonder stukjes.
-
Schep de rest van de dille erdoor en breng op smaak met citroensap.
-
Besprenkel royaal met olijfolie en serveer met plat brood zoals wraps.Tip: hou je niet van pikant? Verwijder de zaadjes en zaadlijsten uit de chilipepers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven