Selder , Schaaldieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de rijstvermicelli in 4 min gaar. Giet af en laat uitlekken. Knip in stukken van ± 10 cm.
-
Kook de teentjes look beetgaar in 2 dl water, haal de look eruit en verwijder de vliesjes. Hou het kookwater bij.
-
Dressing: snij de look fijn en snij de pepertjes in fijne ringen.
-
Doe in een kom samen met het limoensap, de vissaus, de rijstazijn, het water en de suiker. Roer tot de suiker opgelost is.
-
Proef en breng zo nodig verder op smaak met vissaus, limoensap of suiker. Zet opzij.
-
Pel en ontdarm de scampi’s.
-
Breng het water terug aan de kook en roer hierin het varkensgehakt los.
-
Voeg de scampi’s toe en laat 30 sec garen. Ze moeten mooi roze kleuren.
-
Giet af en bewaar het kookvocht.
-
Snij de kerstomaatjes in partjes en de selder met blaadjes en de ui in fijne plakjes.
-
Hak de koriander grof.
-
Doe tomaatjes, ui, bleekselder en koriander in een grote kom en voeg rijstvermicelli, scampi’s en gehakt toe.
-
Schenk de dressing erover en schep het geheel goed door elkaar.
-
Als de salade te droog is, kan je die besprenkelen met het overgehouden kookvocht.
-
Hak de pinda’s grof en strooi over de salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven