Pikante krokante kikkererwten met luchtige geitenkaascrème
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de kikkererwten uitlekken, giet uit op keukenpapier en dep ze droog.
-
Meng de kikkererwten met de oregano, het paprikapoeder, de suiker, de chilivlokken het zout en het lookpoeder. Giet de olijfolie erbij en meng grondig.
-
Bak 20 min in een voorverwarmde oven van 160°C.
-
Bestrooi de gebakken kikkererwten met het parmezaanpoeder terwijl ze nog heet zijn en schud goed.
-
Mix de geitenkaas met de yoghurt en olijfolie tot een luchtige consistentie. Verfris met de zeste van een citroen en kruid met peper en zout.
-
Serveer met nacho’s en een takje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven