Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortels en snij ze schuin in plakken van 1 cm dik.
-
Breng het water met het zout en de azijn aan de kook en voeg de wortelplakken toe. Kook 15 min, giet af en laat uitlekken. Dep droog met keukenpapier.
-
Kneus de kardemompeulen en het komijnzaad licht.
-
Verhit de olie in een pan tot 100°C. Doe de specerijen erbij en laat alles even intrekken.
-
Reinig de bokalen en deksels met kokend water en zet omgekeerd op een schone doek.
-
Vul de bokalen met de drooggedepte wortelplakken en giet de hete olie erop. Sluit met schroefdeksel en laat omgekeerd afkoelen. Bewaar 2 à 3 weken op een donkere, koele plaats.
-
Schud de bokalen iedere dag zodat de aroma’s zich goed kunnen vermengen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven