noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de meloen middendoor en verwijder de pitjes. Steek met behulp van een pomme parisiennelepel bolletjes uit het vruchtvlees.
-
Snij de tomaatjes in partjes. Trek lange linten van de komkommer met een dunschiller.
-
Snij het stuk manchego kaas in fijne driehoekige plakjes.
-
Klop de rode wijnazijn door de olie. Kruid met peper en zout.
-
Meng de komkommerlinten met de meloenbolletjes en de tomaatjes. Verdeel over de borden en besprenkel met de dressing. Schik de kaasplakjes erop.
-
Werk af met geroosterde amandelschilfers en jonge muntblaadjes.
-
Serveer met versgebakken brood en de rest van de dressing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven