Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotjes en snij in fijne, halve ringen.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Hak de pikante pepertjes fijn.
-
Snij de shiitake in dunne plakjes.
-
Reinig de preistengels en snij 1 preistengel in ringetjes en de andere in fijne julienne. Hou beide apart.
-
Snij de lente-ui in fijne ringetjes.
-
Pluk de korianderblaadjes los en snij de steeltjes fijn.
-
Verhit 4 el olie in een ruime pot op een halfhoog vuur en roerbak de sjalotten 5 min.
-
Roer de geraspte gember, de steranijs, de kruidnagels en het kaneelstokje erdoor en bak tot het mengsel donker en kleverig wordt.
-
Voeg de preiringen, de chilipeper en de shiitake toe en roerbak 10 min tot alles gaar is.
-
Voeg de sojasaus, ½ van de lente-ui en de bouillon toe. Breng aan de kook. Laat op een laag vuur verder pruttelen.
-
Frituur intussen de preireepjes in porties in een laagje olie krokant en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Kook de noedels gaar, laat uitlekken en verdeel over kommen. Schep de bouillon en groenten erover.
-
Werk af met krokante prei, korianderblaadjes, krokante uitjes en de rest van de lente-ui.
-
Breng op smaak met een kneepje limoensap en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven