Eieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de steelaanzet van de courgettes en draai ze door een spiraalsnijder.
-
Schil de wortelen en draai tot spaghetti.
-
Snij de witlofstronkjes in fijne reepjes.
-
Pel de teentjes look en wrijf ze fijn met de zijkant van een chefmes. Schil en snij de gember fijn.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringen.
-
Hak de geroosterde pinda’s grof.
-
Klop de eieren los. Kruid met peper en zout. Bak een dunne omelet. Rol de omelet strak op en snij in plakjes.
-
Doe vissaus, suiker en limoensap in een wok en verwarm tot de suiker opgelost is. Doe in een kommetje en veeg de wok schoon.
-
Week de noedels in kokend water tot ze zacht zijn. Laat uitlekken.
-
Verhit de wok op een halfhoog vuur en voeg 2 el olie toe. Roerbak de witlofreepjes, schep uit de wok en kruid met versgemalen peper en zeezout.
-
Voeg de overige 2 el olie toe aan de wok en roerbak de look en gember 30 sec. Schep uit de wok.
-
Voeg de saus toe en roerbak de noedels gaar in 2 à 3 min.
-
Schep de look en gember er samen met het gewokte witlof, de lente-uiringetjes, courgettespaghetti en wortelslierten door.
-
Verwarm al roerend.
-
Werk af met gehakte pindanoten, rolletjes omelet, korianderblaadjes en wat pilipili.
-
Snij voor het serveren de limoenen in partjes en serveer erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven