Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de noten lichtbruin in een droge koekenpan.
-
Pluk de radijsblaadjes van de steeltjes, spoel grondig en laat uitlekken.
-
Hak de blaadjes en noten grof. Doe in het hakmolentje met de rest van de ingrediënten en mix fijn.
-
Voeg, indien nodig, wat extra olie toe en kruid met zout.
-
Smeer wat pesto op een sneetje brood.
-
Snij de radijsjes in flinterdunne plakjes en bedek de pesto ermee.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven