Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Hak de walnoten fijn.
-
Hak de spinazie en alle kruiden fijn. Snij de lente-uitjes fijn.
-
Verwarm 3 el olijfolie in een ruime pan en roerbak de spinazie en kruiden met de lente-ui enkele min.
-
Voeg de kurkuma toe en bak nog 5 min.
-
Schep het kruidenmengsel in een kom en laat wat afkoelen.
-
Roer de eieren los met de yoghurt. Voeg bloem en bakpoeder toe en roer tot een glad mengsel. Kruid met versgemalen peper en zeezout.
-
Meng het kruidenmengsel in porties door de eieren. Roer goed door tot alles mooi gemengd is.
-
Schep de noten en veenbessen erdoor.
-
Bekleed een bakvorm met bakpapier en giet het mengsel erin.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak in 30 à 40 min goudbruin en gaar.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Snij in spieën en serveer warm, lauw of koud.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven