Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Vulling

    Snij de vruchten in kleine blokjes en doe in een kookpot. Schep de suiker, het vanille-extract, zout en citroensap erdoor en breng aan de kook. Laat 5 min doorkoken.

  2. Roer het maïsmeel los met het water en giet in de pot onder voortdurend roeren tot het mengsel dikker wordt. Schep op een bord en laat afkoelen.

  3. Klop de eieren los.

  4. Rol de sneden tramezzini een voor een plat met de deegrol en snij in 2. Leg 1,5 à 2 el vulling in het midden van elke broodplak. Bestrijk de zijkanten met losgeklopt ei, vouw in de lengte dicht en druk samen. Zet ze vast door met een vork de randjes stevig plat te drukken.

  5. Paneren

    Bestrooi de broodzakjes met bloem, haal ze door losgeklopt ei en rol ze door panko.

  6. Frituur goudbruin op 170°C. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer.