zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Blancheer de perziken kort in kokend water. Haal ze met een schuimspaan uit de pan en dompel ze in een kom koud water. Verwijder het vel.
-
Halveer de perziken en verwijder de pitten.
-
Breng de wijn aan de kook met het kaneelstokje, de citroenschil en de suiker tot deze opgelost is.
-
Haal de pan van het vuur en voeg de cognac toe. Giet het mengsel over de perziken en laat afkoelen. Dek af en laat 2 dagen marineren in de koelkast.
-
Serveer de perziken koud met een flinke lepel vocht.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven