Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bekleed een taartvorm met het kruimeldeeg en bak blind. Haal uit de oven en laat afkoelen op een taartrooster.
-
Meng het amandelpoeder met de bloemsuiker in een kom. Roer de zachte boter en de losgeklopte eieren erdoor tot een homogene massa.
-
Schil de peren. Rasp 1 peer fijn en schep door het amandelmengsel. Snij de overige peren in plakken.
-
Smelt de chocolade boven een warmwaterbad. Schep op de taartbodem. Giet het amandelmengsel er bovenop. Dek af met plakjes peer.
-
Bak in 35 minuten goudbruin en gaar in een voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven