zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Spoel de peren, maar schil ze niet. Zet de peren rechtop in een ovenschaal waar ze net in passen. Bak ze 40 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven, overgiet met de wijn en bestrooi met de citroenzeste en suiker. Plaats nog 20 minuten in de oven tot de wijn ‘siroperig’ geworden is.
-
Zet de peren in een schaal en schenk de siroop erover. Plaats 1 uur in de koelkast alvorens te serveren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven