Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Wrijf de peperkorrels en kruidnagels fijn in de vijzel. Meng het kaneel- en gemberpoeder erdoor.
-
Schil de peren en verwijder het klokhuis. Snij ze in partjes.
-
Snij de boter in kleine blokjes. Smelt ze samen met de suiker in een pan. Voeg de peren eraan toe en bestrooi met de specerijenmengeling. Laat 10 à 15 minuten koken.
-
Haal de peren uit de pan. Giet de room bij de saus en roer glad. Laat kort inkoken. Zeef de saus.
-
Verdeel de peren over borden. Schenk de gezeefde saus erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven