noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de suiker en boter in de keukenrobot luchtig.
-
Voeg de eieren en melk toe en blijf mengen.
-
Spatel de bloem en het amandelpoeder onder het deeg.
-
Smelt de chocolade en meng onder het deeg.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Vet de springvorm in met 1 el boter.
-
Giet het deeg in de vorm.
-
Laat de peren uitlekken en steek ze rechtopstaand in het deeg.
-
Bak ± 40 minuten in de oven tot de taart gaar is. Controleer met een prikker of het deeg uitgebakken is. Als de prikker proper is, is de taart klaar.
-
Laat de taart afkoelen en haal uit de vorm.
-
Bestrooi met cacaopoeder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven