Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Mix de ontdooide bosvruchten met de suikersiroop tot een gladde coulis.
-
Rasp de appel en besprenkel met citroensap om verkleuring tegen te gaan.
-
Klop de eieren los met een scheut melk.
-
Snij de plakjes peperkoek diagonaal middendoor. Haal ze door de losgeklopte eieren en bak in hete boter aan beide zijden.
-
Schik twee driehoekjes peperkoek op elk bord. Leg er één eetlepel geraspte appel bovenop. Schep de bosvruchtencoulis en de Engelse room ernaast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven