Selder , Eieren , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de appel en snij in blokjes. Roer de suiker erdoor.
-
Verhit wat boter in een pan en bak de appelblokjes kort tot de suiker gesmolten is.
-
Verwijder het vel van de pensen en plet het vlees fijn met een vork. Roer de appelstukjes erdoor.
-
Snij een vel bladerdeeg in 8 pizzapunten.
-
Schep op de brede kant van elk pizzapunt ± 60 g van de vulling. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Rol het pizzapunt op van breed naar smal.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Klop 1 eigeel los met een druppel water. Smeer de pensenbroodjes ermee in. Kerf de bovenkant 3x zacht in met een scherp mes.
-
Bak 15 min goudbruin in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven