Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta beetgaar in kokend gezouten water gedurende 6 minuten. Giet af en laat de penne uitlekken.
-
Laat de pijnboompitten kleuren in een pan met antiaanbaklaag. Haal uit de pan.
-
Spoel de aubergine en snij vervolgens in kleine blokjes.
-
Giet in de pan van de pijnboompitten een scheutje olijfolie. Voeg de aubergineblokjes toe. Giet de saus erbij en laat het geheel garen.
-
Voeg de penne bij de saus en meng.
-
Verdeel de pasta in de borden. Verkruimel de ricotta erover en werk af met de gegrilde pijnboompitten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven