Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en tenen look, snipper alles fijn. Schil de wortelen en snij in gelijke stukjes. Spoel de courgette, snij in 4, verwijder de zaadlijsten en snij in gelijke stukken. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snij ook in gelijke stukken.
-
Verhit een scheut olijfolie in een kom en stoof de ui aan. Voeg de rest van de groenten erbij en laat wat stoven. Giet de passata, tijm en rozemarijn erbij en laat inkoken.
-
Bak de gehaktballetjes kort in een beetje olijfolie. Voeg toe aan de passata met groenten en laat meekoken.
-
Kook 3 l water en giet de penne erin, laat koken zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en meng er wat olijfolie door zodat ze niet aan elkaar kleven.
-
Verwarm de grill van de oven.
-
Verdeel de penne in een ovenschotel. Giet de saus met balletjes erover.
-
Haal de bol mozzarella uit het zakje en trek in stukjes, verdeel die over de stoofschotel. Werk af met paneermeel en wat Parmezaanse kaas.
-
Zet 10 min onder de grill tot je een goudgeel kleurtje bekomt.
-
Haal uit de oven en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven