Penne met braadkip en kruidenkaas
Selder , Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look. Snipper alles fijn. Verhit wat olijfolie in een kookpot. Bak de ui en de look glazig.
-
Roer de spaghettikruiden erdoor. Blus met 1 l water en voeg het kippenbouillonblokje toe. Breng aan de kook.
-
Voeg de penne toe en laat 10 min sudderen onder deksel. Roer na 8 min de kerstomaten erdoor.
-
Pluk het vlees van de kip.
-
Snij schilfers van de parmezaan met een dunschiller.
-
Meng het kippenvlees en de Boursin cuisine door de pasta. Laat goed doorwarmen.
-
Snipper de basilicum fijn en roer door de pasta. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Werk af met parmezaanschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven