Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de witte asperges en verwijder het houterige uiteinde. Snij ze in schuine stukken van 3 à 4 cm. Kook ze beetgaar in licht gezouten water.
-
Snij de aspergetips in twee en blancheer ze kort.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet ze af en laat uitlekken.
-
Klop de eidooiers los met een scheutje kookwater en roer er ¾ van de geraspte parmezaan door.
-
Smelt de boter in een pan. Voeg de witte aspergestukken toe als de boter begint te bruisen. Schep de warme pasta en de helft groene aspergestukken erdoor en laat warmen.
-
Roer het eimengsel door de pasta en kruid met vers gemalen peper en zeezout. Blijf roeren op een laag vuur tot de saus aan de pasta kleeft.
-
Haal de pan van het vuur en roer de peterselie erdoor. Verdeel over voorverwarmde borden.
-
Werk af met de rest van de groene asperges en de parmezaan.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven