Penne all’ortolana (Penne met groenten uit de moestuin)
Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aubergine in halve schijfjes. Bestrooi rijkelijk met zout.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de rode puntpaprika’s en snij in reepjes.
-
Snij de courgette in fijne schijfjes.
-
Pel de ui en look. Snij de ui in halve ringen en snipper de look fijn.
-
Spoel het zout van de aubergine en leg op een handdoek. Duw het meeste vocht eruit.
-
Verhit wat olijfolie in een pan. Verwarm de ui en look.
-
Bak de courgette en puntpaprika’s.
-
Roer de aubergine en 4 blaadjes basilicum erdoor.
-
Voeg de tomatenstukjes toe en laat 20 min sudderen onder deksel.
-
Rasp de Parmezaanse kaas fijn. Snipper de overige basilicum fijn.
-
Breng gezouten water aan de kook. Kook de pasta al dente.
-
Voeg 1 pollepel kookvocht toe aan de groentesaus en roer de Parmezaanse kaas en basilicum erdoor.
-
Schep de pasta rechtstreeks uit het pastawater bij de saus en roer goed door. Laat de pasta sudderen in de saus tot deze goed is.
-
Werk af met verkruimelde geitenkaas en zwarte peper.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven