Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Rasp de pecorino en scheur de basilicumblaadjes in stukjes.
-
Snij de aubergines in blokjes en spreid uit op een bakplaat. Overgiet met olijfolie, kruid met peper en zout. Bak goudbruin en gaar.
-
Pel de look en snij in plakjes. Hak de rode piccantinapeper fijn, verwijder de zaadjes als je niet van pikant houdt.
-
Verwarm een scheut olijfolie in een pot en bak de look zachtjes goudbruin. Voeg tomaten, oregano en chilipeper toe en breng aan de kook. Draai het vuur lager en laat 30 min sudderen. Breek de tomaten in stukken met een houten lepel en schep van de aubergineblokjes door de saus. Kruid met peper en zout en laat 10 min koken. Schep 2/3 van de basilicumblaadjes en 2/3 pecorino erdoor.
-
Kook de pasta beetgaar in ruim lichtgezouten water. Schep met een schuimspaan uit het water en rechtstreeks in de saus met aanhangend vocht.
-
Verdeel over kommen en schep er lepeltjes ricotta over. Werk af met de rest van de aubergine, pecorino en basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven