Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika’s en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Verhit olijfolie in een diepe pan.
-
Bak de kip krokant en haal uit de pan.
-
Bak de ui glazig in het vet van de kip.
-
Voeg de paprikablokjes, de spaghettikruiden en het gerookt paprikapoeder toe en roerbak enkele minuten.
-
Blus met 100 ml water, de tomatenblokjes en de passata frito.
-
Voeg de kip en het kippenbouillonblokje toe. Laat 20 min zonder deksel op een zacht vuur koken.
-
Voeg de room toe en laat nog 1 min koken. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snipper de basilicum fijn en roer onder de saus.
-
Warm de oven voor op 200°C.
-
Kook de penne al dente in licht gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
-
Roer de penne onder de saus en verdeel over een ovenschotel.
-
Laat de mozzarella uitlekken en snij in plakjes. Verdeel over de pasta.
-
Bak 20 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven