Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pekelwater: laat al roerend het zout oplossen in het water. Eenmaal het zout volledig is opgelost, is het pekelwater klaar.
-
Gepekelde komkommer: was de komkommer en snij in schijfjes.
-
Pel het teentje look en duw door de lookpers. Snij de dille fijn.
-
Kruid de komkommer met peper en doe samen met de dille en look in een glazen bokaal. Vul tot 2⁄3.
-
Overgiet met pekelwater, tot de komkommer onder staat. Leg een zakje pekelwater op de komkommer.
-
Dek de pot af met een neteldoek en laat 3 dagen op kamertemperatuur pekelen.
-
Gepekelde koolrabi: schil de koolrabi en snij in staafjes.
-
Meng de kruiden onder de koolrabi en vul een glazen bokaal tot 2⁄3 met koolrabi.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven