zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de rode wijn, de aromaten en suiker aan de kook.
-
Schil ondertussen de peren en haal van onderuit het klokhuis eruit met behulp van een pomme parisiennelepel. Laat het steeltje hangen.
-
Voeg de peren toe aan de warme wijn en zorg ervoor dat ze volledig onderstaan.
-
Laat ze 15 minuten koken op een matig vuur.
-
Check de gaarheid door met een mespunt in de peren te prikken.
-
Eenmaal gaar, laat de peren in de vloeistof 1 nacht afkoelen in de koelkast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven