noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bodem: klop het eiwit tot schuim in de keukenrobot. Voeg de suiker stelselmatig toe en doe in een spuitzak.
-
Spuit de meringue op bakpapier volgens de gewenste grootte.
-
Bak 35 min op 100°C. Het is de bedoeling dat de bodem van buiten hard is, maar vanbinnen nog lichtjes zacht en kleverig.
-
Laat het diepvriesfruit ontdooien. Meng het fruit met de suiker en laat uitdruppen in een vergiet. Vang het sap op.
-
Meng het sap met de vlierbessensiroop naar smaak.
-
Chantilly room: klop de room op met de vanille en suiker.
-
Bewaar in de koelkast tot gebruik.
-
Hak de pistachenoten fijn.
-
Schik de gebakken meringue op een schotel. Verdeel het fruit er rijkelijk over.
-
Giet de opgeklopte room over het fruit en werk af met de fijngehakte pistachenoten.
-
Giet nog wat van het vruchtensap erover en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven