Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg de chocolade in de frigo.
-
Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij elke peer in de lengte in acht stukken.
-
Suikersiroop: doe 200 g suiker en ½ l water in een pan en breng aan de kook. Laat net zo lang koken tot de suiker opgelost is. Voeg 2 el likeur en het citroensap toe aan de suikersiroop.
-
Laat de peren ± 10 min in het suikerwater op een zacht vuur pocheren.
-
Haal de peren uit de suikersiroop. Laat uitlekken en afkoelen.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Klop de eiwitten met het snuifje zout stijf met behulp van een keukenrobot.
-
Voeg de fijne suiker beetje bij beetje toe en klop tot een mooie meringue.
-
Meng de maïzena en witte wijnazijn onder de meringue.
-
Teken drie gelijke cirkels op een vel bakpapier. Laat voldoende plaats tussen de cirkels.
-
Draai het bakpapier om en leg op de bakplaat. Kleef het vast met een toefje meringue.
-
Verdeel de meringue over de drie cirkels.
-
Plaats de bakplaat in de oven en verminder de temperatuur onmiddellijk naar 150°C.
-
Bak de pavlova’s ± 1 uur.
-
Laat de pavlova’s afkoelen in de oven met de ovendeur op een kier.
-
Klop de slagroom stijf met de bloemsuiker.
-
Verdeel de slagroom over de drie afgekoelde pavlova’s.
-
Snij de passievruchten middendoor. Haal de pitjes en het sap uit de zes passievruchten. Hou twee passievruchten apart.
-
Leg de peren en het sap en de pitten van de passievruchten op de slagroom.
-
Rasp de chocolade over het fruit.
-
Plaats de drie afgewerkte pavlova’s op elkaar tot een taart. Werk af met vier halve passievruchten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven