Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pavlova
Meng de 220 g fijne, vanille en bloemsuiker met de maïzena in een mengkom.
-
Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout.
-
Voeg de suikers lepel per lepel toe en laat kloppen tot het eiwit mooi glanst. Klop het limoensap erdoor.
-
Doe de massa in een spuitzak met een brede gekartelde spuitmond.
-
Teken op een vel bakpapier een cirkel van Ø 20 cm.
-
Teken op een 2de vel bakpapier een cirkel van Ø 15 cm.
-
Verwarm de oven voor op 100°C (boven- en onderwarmte).
-
Spuit een bodem eiwitschuim op de 2 cirkels. Eindig met een mooi gespoten opstaande rand.
-
Zet 4 u in de voorverwarmde oven. Verlaag de oventemperatuur na 2 u tot 90°C. Laat na baktijd afkoelen in de oven met de ovendeur op een kiertje.
-
Vulling
Schep 12 mooie bollen ijs op bakpapier en leg in de diepvries.
-
Afwerking
Klop de eidooiers wit met 30 g suiker. Klop de mascarpone en coulis erdoor.
-
Doe in een spuitzak met een smalle gekartelde spuitmond en laat opstijven in de koelkast.
-
Verdeel de bollen ijs over de grootste pavlova. Leg de kleinere pavlova erbovenop.
-
Werk af met rood fruit, de mascarponecrème en munt.
-
Steek de vuurwerkstokjes erop en ontvlam net voor het opdienen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven