noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop het eiwit luchtig, voeg de suiker toe en laat verder kloppen tot de suiker is opgelost. Spatel de bloemsuiker onder het eiwitschuim en doe het eiwitschuim in een spuitzak.
-
Spuit het eiwit in toefjes in een ronde vorm. Droog ± 2 u in een oven van max. 100°C.
-
Klop de room met het merg van de vanillestok en de bloemsuiker half op en bewaar in de koelkast.
-
Verwijder de pitten van de kersen met een ontpitter. Bak de kersen in boter, bestrooi met een el suiker en laat smelten. Flambeer de kersen met amaretto en bewaar ze lauw.
-
Haal de pavlova uit de oven, verwijder de bakring en laat afkoelen.
-
Strijk de slagroom uit in het midden van de pavlova. Verdeel de lauwe kersen erover en bestrooi met gehakte pistachenoten.
-
Brand de bovenste puntjes van de meringue kort af met een bunsenbrander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven