Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 200°C.
-
Schil de butternut en snij in stukjes. Spreid de pompoenblokjes op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met olijfolie en zout. Bak 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een antikleefpan zonder vetstof.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snipper het vruchtvlees fijn.
-
Pel de look. Snipper de koriander fijn.
-
Mix de gegaarde stukjes butternut met 50 ml olijfolie, de pijnboompitten, de pecorino, de look, de koriander, het komijnpoeder en de chilipeper tot een gladde pesto. Kruid met citroensap en zout.
-
Pel de sjalot en snipper fijn.
-
Verhit wat olijfolie in een bakpan. Bak het lamsgehakt rul. Roer op het laatste de sjalot erdoor. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Beleg de sneden pavé met de pompoenpesto.
-
Werk af met het lamsgehakt.
-
Bestrooi met granaatappelpitjes en feta.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven