Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Spoel de aardappelen, snij ze in kleine blokjes en dep ze droog met keukenpapier.
-
Doe ze in een ovenschaal en besprenkel met 2 eetlepels olijfolie. Kruid met versgemalen zwarte peper en zout. Meng alles goed.
-
Bak de aardappelblokjes in 50 minuten goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.
-
Snij de chorizo in fijne reepjes en bak samen met de ui- en looksnippers in 3 eetlepels olijfolie. Voeg de tomatenstukjes, de tomatenpuree, het paprikapoeder en de suiker toe en breng op smaak met chilipoeder en zout. Laat het geheel 15 minuten pruttelen.
-
Schep een lepel saus op kleine bordjes en schik daarop een lepel aardappelblokjes. Werk af met wat gesnipperde bladpeterselie en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven