Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schil de appelen, haal het klokhuis eruit en snij ze in fijne schijfjes.
-
Besprenkel de appelschijfjes met armagnac en laat rusten.
-
Smelt de boter op een zacht vuur; verwijder het schuim dat zich aan de oppervlakte heeft gevormd.
-
Bekleed de springvorm met bakpapier.
-
Meng de zeste en de vanillesuiker door de appel. Bestrooi met wat poedersuiker.
-
Bestrijk de vellen filodeeg per 3 stuks met gesmolten boter en bestrooi met poedersuiker.
-
Leg 3 vellen op elkaar in de taartvorm. Laat de randen erover hangen.
-
Schik een laag appelplakjes op de bodem en leg er nogmaals 3 beboterde en gesuikerde vellen deeg op, ga verder met appelplakjes.
-
Herhaal met de resterende ingrediënten en eindig met een laag deeg.
-
Vouw de overtollige randen nonchalant naar binnen.
-
Overgiet met de resterende boter en bestrooi met suiker.
-
Bak de taart goudbruin in 20 min. Dek af met aluminiumfolie en laat nog 15 min in de oven bakken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven