Pastinaakwafeltjes met witte pens en bospaddenstoelen
Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de pastinaken, snij in gelijke blokjes en kook gaar in gezouten water. Giet af als ze gaar zijn en laat uitlekken.
-
Meng de melk met de gist. Mix de pastinaak erin.
-
Splits de eieren en scheid de dooiers van de eieren. Meng de bloem en eidooiers onder het pastinaakmengsel.
-
Laat 30 min rijzen onder plasticfolie.
-
Klop de eiwitten op en meng onder het beslag. Kruid met peper en zout.
-
Warm het wafelijzer en bak de wafeltjes in het hete wafelijzer.
-
Verwijder het vel van de witte pens en snij in schijfjes.
-
Bak de schijfjes pens goudbruin in gebruinde boter. Haal ze uit en hou apart.
-
Bak de bospaddenstoelenmix in dezelfde pan aan. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de stukjes witte pens toe en warm nog even op.
-
Serveer warm op de wafel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven