Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de pastinaak, snij in kleine stukken en kook gaar in gezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Meng de melk met de droge gist en mix de gekookte pastinaak daarin glad. Voeg de eidooier toe en kruid met peper en zout. Zeef de zelfrijzende bloem onder de pastinaakpuree en laat ± 30 min rijzen.
-
Klop de eiwitten luchtig en voeg op het einde 1 kl suiker toe. Spatel het eiwit onder de pastinaakpuree. Kruid met peper en zout.
-
Bak de wafels goudgeel in een heet wafelijzer.
-
Pel de look en snipper fijn. Trek de oesterzwammen in gelijke stukken. Snipper de bieslook fijn.
-
Verhit een klont boter en bak de oesterzwammen hierin bruin. Voeg naar het einde de look toe. Kruid met peper en zout en werk af met de versnipperde bieslook.
-
Verwijder het vel van de pensen, snij in kleine schijven en bak de schijven krokant in hete boter.
-
Schik de gebakken oesterzwammen en witte pens op de wafels. Werk af met wat verse bieslook en serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven