Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Beboter de tartelettevormpjes en bekleed ze met bladerdeeg met opstaande rand. Rol de deegplakjes iets groter uit dan de vormpjes.
-
Rits de tijmblaadjes van de takjes en hak ze fijn. Strooi over de deegbodem.
-
Pel de sjalot en snij in dunne ringen. Schil de pastinaak en snij in dunne plakjes met een dunschiller of mandoline.
-
Bedek de bodem van de taartjes met de sjalot. Leg de pastinaakplakjes er dakpansgewijs bovenop.
-
Meng de room met de eieren en breng op smaak met peper en zout.
-
Giet het roommengsel over de pastinaakplakjes tot ze net niet onder staan. Strooi de spekjes erbovenop.
-
Bak ± 20 minuten in de oven of tot de vulling stevig en mooi bruin is.
-
Werk af met tijmblaadjes. Dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven