Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij grof.
-
Schil de wortel en pastinaak en snij in stukken.
-
Smelt de boter in een kookpot. Bak de ui glazig. Roer de wortel en pastinaak erdoor.
-
Blus met karnemelk en 750 ml water.
-
Voeg de bouillonblokjes toe en laat 20 min koken tot de groenten zacht zijn.
-
Snij de chorizo in dunne schijfjes.
-
Verwarm de chorizo met de zonnebloemolie en gerookte paprikapoeder op een matig vuur. Laat 5 min rustig trekken op het vuur.
-
Haal van het vuur en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
-
Zeef de olie. Laat de chorizo uitlekken op keukenpapier.
-
Mix de soep na gaartijd fijn. Kruid met zwarte peper en zout en verdeel over borden.
-
Druppel wat chorizo-olie over de soep. Serveer de krokante chorizo erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven