noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel en snipper de ui en look grof.
-
Schil de pastinaken en snij in stukjes.
-
Verhit een scheut olijfolie in een kookpot en stoof de ui, look en pastinaak aan zonder te kleuren.
-
Overgiet met bouillon en breng aan de kook. Laat 15 min garen en pureer. Voeg naar smaak room toe en kruid met peper en zout.
-
Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan en hak ze grof.
-
Snipper eventuele grote blaadjes salie fijn.
-
Smelt de boter en voeg de salie toe. Laat niet kleuren.
-
Verdeel de soep over de kommen en werk af met hazelnoten en een lepeltje salieboter.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven