Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was, pluk en hak de peterselie fijn.
-
Schil de pastinaken. Snij enkele plakken van de pastinaak en hou apart. Snij de rest in kleine stukken.
-
Verhit 1 el boter in een kookpot. Stoof de pastinaak samen met de fijnproeversgroenten in de hete boter. Bevochtig met de bouillon. Laat 30 min zachtjes koken. Mix de soep glad en kruid met peper en zout.
-
Verwijder het vel van de bloedworst.
-
Verhit 2 el boter in een antikleefpan. Verkruimel de bloedworst in de pan en bak de worst al roerend krokant. Voeg 2 el paneermeel toe om een krokanter geheel te bekomen.
-
Breng water met zout aan de kook en kook er de pastinaakplakken in gaar. Giet af en laat ze afkoelen.
-
Bak de plakken pastinaak krokant in 1 el hete boter. Verdeel ½ van de crumble van de bloedworst op de pastinaakplakken en serveer die naast de soep.
-
Werk de soep af met de rest van de crumble en de gehakte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven