Allergenen

Selder , Eieren , Gluten , Melk , Mosterd , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snij grof.

  2. Bind de takjes tijm en salie samen met keukentouw.

  3. Schil de pastinaken en appels, verwijder het klokhuis van de appels en snij alles in stukken.

  4. Verhit een scheut olie in een pot en stoof de ui- en pastinaakstukken aan. Voeg de appel toe en kruid met currypoeder, peper en zout.

  5. Overgiet met fond en 750 ml water, leg de kruiden erbij en breng aan de kook. Laat 20 min garen.

  6. Verwijder het kruidentuiltje en mix de soep fijn. Kruid met curry, peper en zout.

  7. Snij het brood in blokjes en bak krokant en goudbruin in een scheutje olijfolie.

  8. Serveer de soep en werk af met de croutons.