Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de pastinaak en snij in stukken. Pel de uien en de look en snij in stukken.
-
Stoof de groenten aan in een klontje boter. Kruid met peper en zout. Voeg het water en de bouillonblokjes toe.
-
Laat zachtjes koken tot de groenten gaar zijn. Mix de soep en breng op smaak.
-
Kleur de amandelschilfers 5 min in de oven op 180°C of in een pan zonder vetstof.
-
Serveer de soep en werk af met de amandelschilfers, blauwe kaas en enkele druppels olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven