Melk , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak het spek krokant in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Laat uitlekken op keukenpapier en verkruimel.
-
Schil de pastinaak en aardappelen en snij ze in stukjes.
-
Verwarm een scheut olijfolie in een grote pot en stoof de pastinaak en aardappelblokjes zonder ze te laten kleuren.
-
Blus met wijn en overgiet met de bouillon.
-
Laat 15 min koken en pureer de soep.
-
Roer de room erdoor en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
-
Dep de sint-jakobsnootjes droog en kruid met peper en zout.
-
Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak de nootjes kort aan beide zijden aan op een hoog vuur.
-
Verdeel de soep over voorverwarmde borden en rijg de sint-jakobsnootjes aan de takjes rozemarijn. Leg ze op de rand van het bord.
-
Werk de soep af met spekkruimels en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven