noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij 1 pastinaak in kleine blokjes en doe in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Bak in de oven op 190°C krokant en gaar in ± 15 min.
-
Snij 1 aardpeer in julienne en zet in de koelkast.
-
Pel de ui en schil de aardappel. Snij de overige pastinaak en aardpeer, de ui en aardappel in kleine stukken en stoof 5 min aan in de boter. Kruid met peper en zout.
-
Voeg het water en de bouillonblokjes toe en laat 20 à 25 min koken tot de groenten gaar zijn.
-
Voeg de room toe en laat even opkoken. Mix de soep.
-
Bak de notenmengeling kort aan in wat olijfolie en laat afkoelen.
-
Werk de soep af met de gebakken pastinaak, de rauwe aardpeer en de geroosterde noten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven