Pastinaak met pittige scampi’s en kappertjesolie
Schaaldieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de scampi’s ontdooien en pel ze.
-
Olie:
hak de kappertjes grof en meng met olijfolie, citroensap en peterselie. Kruid met peper.
-
Schil de pastinaak en snij in stukken, kook gaar in 15 min. Verwarm de room, doe samen met de pastinaak in de blender en pureer glad. Verwarm de aardappelpuree en schep door de pastinaakpuree. Smelt de boter en schep samen met 3 el olijfolie luchtig door de pastinaakmousseline en hou warm.
-
Bak de scampi’s in olijfolie net gaar en roer er de laatste minuut naar smaak harissa door.
-
Verdeel de pastinaakpuree op voorverwarmde borden. Schik de scampi's erover en werk af met kappertjesolie en plukjes kervel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven