Pastinaak en zoete aardappelfrietjes in bierbeslag met pikant tomatensausje
Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zeef de bloem en voeg het zout, de 2 eidooiers, het bier en de olijfolie toe. Klop goed op met een garde tot een homogeen deeg. Dek het deeg af met plasticfolie en laat 1 u op kamertemperatuur rusten.
-
Pel de tomaat en mix met de chilipeper, halfzongedroogde tomaten en peterselie tot een pikante saus. Kruid met peper en zout.
-
Klop de eiwitten stijf en meng net voor gebruik onder het deeg.
-
Verwarm de olie tot 180°C.
-
Dompel de frietjes in het beslag en bak onmiddellijk in de hete olie. Bak 2 à 3 frietjes tegelijk.
-
Laat de frietjes uitdruipen op keukenpapier.
-
Serveer warm met het sausje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven