noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de melk met de maïzena, rietsuiker, vanillesuiker en oranjebloesemwater in een pan. Kruid met kaneelpoeder en breng onder voortdurend roeren aan de kook, tot het mengsel dikt tot de consistentie van een crème. Doe in een kom en laat afkoelen. Dek af met plasticfolie en plaats in de koelkast.
-
Rooster de noten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Hak ze grof.
-
Verhit een flinke bodem olie in een pan met de doorsnede van het brickdeeg. Bak een vel brickdeeg goudbruin in de hete olie. Laat uitlekken op keukenpapier. Ga verder tot alle vellen gebakken zijn.
-
Schik een vel krokant deeg op een grote schotel en bestrijk met de koude melksaus. Bestrooi met gehakte amandelen en scheur er een muntblaadje over. Dek af met een krokant vel brickdeeg, bestrijk met melksaus en bestrooi met amandelen. Herhaal dit tot alle vellen deeg verwerkt zijn.
-
Eindig met een laag melksaus. Bestrooi met de rest van de amandelen en werk af met muntblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven