Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook het water kort met de suiker. Haal van het vuur.
-
Klop de bloem door de melk en laat al roerend koken met de sinaasappelzeste en de kaneelstok. Voeg al roerend bij de eigelen en giet het suikerwater erbij.
-
Zet op het vuur en laat 1 min al roerend sudderen. Verwijder de kaneelstok.
-
Leg 2 vellen bladerdeeg op elkaar en rol uit tot ± 0,5 cm dikte.
-
Rol het deeg weer op en snij in schijfjes van 1 cm. Leg de schijfjes op de snijkant en rol uit tot cirkels van 10 cm. Leg op de bodem van elke muffinvorm een bladerdeegcirkel.
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Vul de vormpjes voor ½ met de pudding.
-
Zet 10 min in de voorverwarmde oven.
-
Laat afkoelen en bestrooi met bloemsuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven