Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook het water kort met de suiker. Haal van het vuur.

  2. Klop de bloem door de melk en laat al roerend koken met de sinaasappelzeste en de kaneelstok. Voeg al roerend bij de eigelen en giet het suikerwater erbij.

  3. Zet op het vuur en laat 1 min al roerend sudderen. Verwijder de kaneelstok.

  4. Leg 2 vellen bladerdeeg op elkaar en rol uit tot ± 0,5 cm dikte.

  5. Rol het deeg weer op en snij in schijfjes van 1 cm. Leg de schijfjes op de snijkant en rol uit tot cirkels van 10 cm. Leg op de bodem van elke muffinvorm een bladerdeegcirkel.

  6. Verwarm de oven voor op 220°C.

  7. Vul de vormpjes voor ½ met de pudding.

  8. Zet 10 min in de voorverwarmde oven.

  9. Laat afkoelen en bestrooi met bloemsuiker.